Keltike Vendégház  |  Cserénfa  |   |  Visszaigazolással foglalható
Fizetési módok:
message

Üzenetküldés


Vendégházam a Zselicségben, nyugalmat árasztó környezetben található, távol a városok nyüzsgő zajától, mégis a környező városok, Kaposvár, Szigetvár, Pécs könnyen elérhető közelségében.
Kategória: 3 napraforgó
Férőhely: 6
Pótágy: 2
Étkeztetés:
  • Önellátás
Parkolás:
  • Parkolási lehetőség a telken
Kis állat bevihető: Nem
Tulajdonos a házban lakik: Nem
A vendégházra ill. környezetre vonatkozó jellemzők:
  • Természetes víz a közelben
  • Gyógy vagy termálvíz a közelben
Élelmiszer vásárlási lehetőség: 500 m
Étterem / vendéglő / csárda: 2000 m
Település központja: 500 m
Buszállomás: 500 m
Kórház: 12000 m
Gyógyszertár: 12000 m
Szálláshely, lakrészek leírása:
A vendégház önálló, tetőtér beépítéses, 6+ 2 fő fogadására alkalmas, 3 db 2 ágyas szobával, 2 fürdőszobával és WC-vel, felszerelt konyhával, házi könyvtárral,kábel TV-vel, társasjátékokkal. A ház előtti nagy teraszról szép kilátás nyílik a Surján-patak völgyére és a zselici erdőkre. Az udvarban bográcsozási, szalonnasütési lehetőség, labdajátékokra alkalmas füves terület van. A kertben zöldség, gyógynövény mindig található. Étterem a szomszéd faluban(5 km), mely házias és vad ételeivel várja a vendégeket. Biztonságos parkolási lehetőség az udvarban.
Szálláshely elhelyezkedése, kikapcsolódási lehetőségek a környéken:
A környéket megismerni vágyókat apró „csodák” várják, mint a bőszénfai szarvasfarm, a Zselici Csillagoségbolt-park,az ibafai pipamúzeum, a Fekete István Látogatóközpont és az arborétum a Deseda-tó mellett, a szennai falumúzeum, a patcai Katica Tanya élményközpont,  Kassai–völgyben Kassai Lajos lovasíjász bemutatója,Kaposszentjakabi bencés Apátság romjai.
A természetet kedvelőknek túrázási lehetőséget biztosítanak a községet körülölelő zselici erdőrengeteg jelzett turista útvonalai. 
Remek kirándulóhely a Gyertyános –völgy a négy testvér forrással, a különleges ezüsthársas- bükkös ropolyi erdőrezervátum ölelésében fekvő vadászház környéke, a Kikerics természetvédelmi Központ Sasréten, ahol 1,5 km hosszú tanösvény vezet a 200 éves bükkösön keresztül, a Tókaji parkerdő 5 kicsiny halastavával, a valamikori Eszterházy erdészlak, majd vadászház környéke Kardosfán
A vizet kedvelőket várja a kaposvári fürdővilág 18 medencéjével, köztük a Virágfürdő az élménymedencéivel, az igali gyógyfürdő, és a Deseda-tó.
A kulturális élményre vágyók válogathatnak Kaposvár kulturális eseményei közül, mint tavasszal a Festők Városa, nyáron a Kaposfest, a Szivárvány Kultúrpalota programjai vagy a méltán országos hírű Csiky Gergely Színház előadásai.
A házat különösen ajánlom nagyobb családoknak, kisebb baráti társaságoknak, de minden nyugalomra vágyónak, aki szeretne kilépni a hétköznapok rohanó világából, hogy a természet közelségében nyugalmat találjon.
Lakrészek és Árak:
Lakrész Férőhely Árak
Egész ház
6( +2 )
  • 3 000 Ft 1 éj/fő/ház
    elérhető ápr 1. és nov 1. között
Gasztronómia
A környék turisztikai látnivalói, szabadidős lehetőségek
Kert
Szabadtéri Sporteszközök és játékok
Szállás elfoglalás: A szállást az érkezés napján 14 órától foglalhatja el a vendég, s a szállást az elutazás napján 10 óráig kell átadnia. Ár tartalmazza: ágynemű, törölköző , szobai és konyhai berendezési tárgyak használatát, energiaköltségeket. Ár nem tartalmazza: IFA ( Idegenforgalmi Adót ) Lemondási és fizetési feltételek:

A vendég a szobafoglalást minimum az érkezés előtt 8 nappal írásban lemondhatja. Lemondás esetén a vendég a foglalótól elesik. A szállásadó amennyiben a lefoglalt szállást a vendég részére nem tudja biztosítani , úgy köteles a vendégnek minimum ugyanolyan színvonalú másik szálláshelyet biztosítani az adott településen más szállásadónál

Panaszával fordulhat: E-mail: info@falusiturizmus.hu
hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kulturális örökség

A nagy lépés   |  
2017. június 29. és 2017. július 1. között
A PROGRAM
11.00: bemutató jellegű edzés Kassai Lajos vezetésével
13.00 - 14.00: ebédidő, dudaszóval (a belépőjegy nem tartalmazza az étkezés árát) - a közönség bioételeket kóstolhat Rózsa Péter biogazdaságából
14.00 - 15.00: beszélgetés Kassai Lajossal
15.00 - 17.00: beszélgetés Szombathelyi Tiborral, és Pálfalvi Dorottyával, a magyar nyelv tanító rendszeréről, a falvak megtartó erejéről, és a természettel való együttműködés szükségszerűségéről
17.00: szer-dobolás az óriáslábnyomban
Az egész nap folyamán kézművesek portékáit lehet megtekinteni, és egy kovácslegény is bemutatja mesterségét!
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!