Frankó Tanya Vendégház  |  Szarvas  |   |  Visszaigazolással foglalható
Fizetési módok:
message

Üzenetküldés


Jöjjön el Szarvasra, a Kárpát-medence és a történelmi Magyarország közepére , és töltsön el  4 napraforgós vendégházunkban néhány felejthetetlen, élményekben gazdag napot!
Kategória: 4 napraforgó
Férőhely: 15
Pótágy: 0
Étkeztetés:
 • Önellátás
 • Teljes ellátás
Parkolás:
 • Parkolási lehetőség a telken
Kis állat bevihető: Igen
Tulajdonos a házban lakik: Nem
A vendégházra ill. környezetre vonatkozó jellemzők:
 • Természetes víz a közelben
Élelmiszer vásárlási lehetőség: 4000 m
Étterem / vendéglő / csárda: 3000 m
Település központja: 4000 m
Szálláshely, lakrészek leírása: Szeretettel várjuk az igényes  falusi turizmus kedvelőit a Frankó Tanyán, barátságos, nyugodt környezetben, minden igényt kielégítő vendégházunkba, Szarvastól 4 km.-re a Holt-Körös partján. 10-15 fős családok, baráti társaságok kényelmes, kulturált pihenését, kikapcsolódását biztosítjuk a négyszobás, nappalis, fenyőbútorokkal berendezett házban, melyben korszerűen felszerelt konyha, étkező, két fürdőszoba, szauna várja az igényes vendégeket. A tágas udvaronfürdőmedence,  lengőteke és szabad tűzhely , gondozott vízpart két horgászhely és motorcsónak várja a pihenni vágyókat. A  falusi turizmus előnyeit és a ma megszokott kényelmet együtt élvezheti.
Lakrészek és Árak:
Lakrész Férőhely Árak
Ház
15
 • 40 000 Ft 1 éj/ház
  elérhető máj 1. és szep 17. között
 • 28 000 Ft 1 éj/ház
  elérhető szep 18. és dec 21. között
 • 28 000 Ft 1 éj/ház
  elérhető már 15. és ápr 27. között
Gasztronómia
A környék turisztikai látnivalói, szabadidős lehetőségek
Kert
Szabadtéri Sporteszközök és játékok
Szórakoztató Játékok
Vidéki-falusi Aktív turizmushoz kapcsolódó szolgáltatások
Telekommunnikációs elérhetőségek
Szállás elfoglalás: A szállást az érkezés napján 14 órától foglalhatja el a vendég, s a szállást az elutazás napján 10 óráig kell átadnia. Ár tartalmazza: ágynemű, törölköző , szobai és konyhai berendezési tárgyak használatát, energiaköltségeket. Ár nem tartalmazza: IFA ( Idegenforgalmi Adót ) Lemondási és fizetési feltételek: A vendég a szobafoglalást minimum az érkezés előtt 8 nappal írásban lemondhatja. Lemondás esetén a vendég az előgeltől elesik. Panaszával fordulhat: E-mail: info@falusiturizmus.hu

Ház

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Boszorkánytúra   |  
2014. június 20.
Éjszakai kalandtúra az Arborétum területén. Itt a csapatok éjszaka az erdőben különböző ügyességi feladványok teljesítésével haladnak állomásról állomásra, mely több óráti is égénybe vehet.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Medgyesegyházi Dinnyefesztivál   |  
2014. augusztus 1. és 2014. augusztus 3. között
Medgyesegyháza rendezvény naptárában, idén 20. éve foglal el előkelő helyet a Dinnyefesztivál. A Jubileumi ünnepünket az idén, 2014. augusztus 1-3 között tartjuk. A háromnapos program most sem nélkülözheti a dinnye termesztésének helyi hagyományait, ami a múlt század első felére vezethető vissza helységünkben. Mivel napjainkban az ország dinnyetermésének 60%-át adja a település és környéke, a dinnye exportnak, pedig fele származik Dél- békésből, természetes, hogy ez a téma többször is terítékre kerül majd. Olyan szakmai és kulturális kavalkádot kínálunk a közönségnek, melyen keresztül megőrizhetők a mezőgazdaság meghatározó értékei az utókor számára, ugyanakkor az érdeklődők nívós szórakoztató programok keretében kapcsolódhatnak ki. Minden korosztály találhat kedvére való elfoglaltságot, hisz lesz Agro expo, vásári forgatag, kalandpark, paintball bajnokság, harmadszor Miss Mézédes Szépségverseny, nagynevű koncertek, Made in America kiállítás, nívós gyermekprogramok, ingyenes ugrálóvár, helyi és országos, profi és amatőr fellépők. Az ingyenes Dinnyefesztiválra mindenki hivatalos! Mi, szervezők töretlenül valljuk, hogy a rendezvény közelebb hozza az itt élő embereket egymáshoz, megadja a közösséghez tartozás élményét. Hisszük, hogy többek leszünk az által, hogy megmutatjuk a nagyvilágnak milyen is a dinnyés Medgyesegyháza. Várunk mindenkit szeretettel!

Kulturális örökség

VIII. Töltöttkáposztafőző és kolbászkészítő verseny   |  
2014. október 11.
A programon részt vevők megismerkedhetnek a szarvasi töltött káposzta és kolbász készítésével, illetve a fesztivál keretében elkészített tájjellegű gasztronómiai csodák kóstolására nyílik lehetőség. A program hangulatát népi vásári árusok kínálata gazdagítja. Az egész napos rendezvény esti bállal zárul.

Bor | Gasztronómia

Vidéki Vándorló Bográcsok Találkozója   |  
2014. július 19.
A Vándorló Bográcsok Találkozója minden évben más településen kerül megrendezésre (azaz vándorol), a Törökszentmiklósi kistérség 7 településén. A gasztronómiai esemény térségi szintű, minden - a már említett térségben lévő - település részt vesz rajta. Minden településnek faháza és udvara van, ahol bemutatásra kerülnek a helyi hagyományok, mindamellett a települések helyi, tájjellegű ételeket főznek, később az odalátogatók bírálják azokat. A színpadon mindeközben a településekről fellépők szórakoztatják az odalátogatókat, itt a sztárvendégek helyett a helyi tehetségek mutatkozhatnak.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!