Lugas Apartmanok  |  Sarud  |   |  Visszaigazolással foglalható
Fizetési módok:
message

Üzenetküldés


Új építésű parasztházaink várják vendégeinket! Vendégházaink Sarudon, egy csendes utcában találhatóak. Teljesen felszerelt, modern konyha és fürdőszoba, hangulatos lakószobák.

Kategória: 3 napraforgó
Elfogadott fizetési módok:
 • Helyszínen OTP SZÉP kártya
 • Helyszínen MKB SZÉP kártya
 • Helyszínen K&H SZÉP kártya
Férőhely: 5
Pótágy: 0
Étkeztetés:
 • Önellátás
Parkolás:
 • Parkolási lehetőség a telken
Kis állat bevihető: Igen
Tulajdonos a házban lakik: Nem
A vendégházra ill. környezetre vonatkozó jellemzők:
 • Természetes víz a közelben
 • Gyógy vagy termálvíz a közelben
 • Mozgássérülteket fogadó Ház
Élelmiszer vásárlási lehetőség: 500-1000 m
Étterem / vendéglő / csárda: 300 m
Település központja: 500 m
Buszállomás: 200 m
Gyógyszertár: 500 m
Szálláshely, lakrészek leírása:
Új építésű parasztházaink várják vendégeinket! Vendégházaink Sarudon, egy csendes utcában találhatóak. Teljesen felszerelt, modern konyha és fürdőszoba, hangulatos lakószobák. A házak mellett lugassal körbevett szaletli, kerti strandröplabda, lábtenisz, játékok, hinta, lengőteke, homokozó. Fedett kéményes tűzrakóhelyen, grillezési, bográcsozási lehetőség áll rendelkezésre. Egyéb szolgáltatás: nem dohányzó helyiség, háziállat bevihető.
 
Szálláshely elhelyezkedése, kikapcsolódási lehetőségek a környéken: A vendégházak kb 1000 m-re találhatóak a Tisza-tótól. A strandon, a kikötőben lehet kenut, vízibiciklit, csónakot kölcsönözni, csónaktúrát szervezni. Mivel a gátkoronán kiváló minőségű, 3 m széles aszfaltcsík kígyózik, zavartalan, a természetben, könnyű, sík terepen biciklizhetünk.
Lakrészek és Árak:
Lakrész Férőhely Árak
Lugas Apartmanok
5
 • 15 000 Ft 1 éj/ház
  elérhető már 1. és okt 31. között
 • 15 000 Ft 1 éj/ház
  elérhető már 1. és okt 31. között
Gyermekbarát szolgáltatások
Gasztronómia
A környék turisztikai látnivalói, szabadidős lehetőségek
Szabadtéri Sporteszközök és játékok
Szórakoztató Játékok
Szállás elfoglalás: A szállást az érkezés napján 15 órától foglalhatja el a vendég, s a szállást az elutazás napján 10 óráig kell átadnia. Ár tartalmazza: ágynemű, törölköző , szobai és konyhai berendezési tárgyak használatát, energiaköltségeket. Ár nem tartalmazza: IFA ( Idegenforgalmi Adót ) Lemondási és fizetési feltételek: A vendég a szobafoglalást minimum az érkezés előtt 8 nappal írásban lemondhatja. Lemondás esetén a vendég az előgeltől elesik. A szállásadó amennyiben a lefoglalt szállást a vendég részére nem tudja biztosítani , úgy köteles a vendégnek minimum ugyanolyan színvonalú másik szálláshelyet biztosítani az adott településen más szállásadónál. 20,000 Ft-nál nagyobb foglalási díj esetén 40% előleg fizetése megrendelést követő 2 napon belül kötelező Panaszával fordulhat: E-mail: info@falusiturizmus.hu

Lugas Apartmanok

Tekintse meg partnerünk további ajánlatait:
hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Boszorkánytúra   |  
2014. június 20.
Éjszakai kalandtúra az Arborétum területén. Itt a csapatok éjszaka az erdőben különböző ügyességi feladványok teljesítésével haladnak állomásról állomásra, mely több óráti is égénybe vehet.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Százrózsás Hímzőkiállítás   |  
2014. június 21. és 2014. szeptember 30. között
A Matyó Népművészeti Egyesület a hagyományokat követve 2014-ben negyedik alkalommal rendezi meg a Százrózsás Hímzőpályázatot és Kiállítást. Pályázni Mezőkövesd, Tard és Szentistván, valamint a bükkaljai falvak (Bogács, Cserépfalu, Cserépváralja, Szomolya, stb.) hímzőkultúráját feldolgozó lakástextilekkel és öltözeti darabokkal lehet.

Kulturális örökség

Matyó Húsvét   |  
2014. április 20. és 2014. április 21. között
A nagyszombati szertartást követően Húsvét vasárnap és hétfőn a régi településszerkezetet megőrző Hadas városrészben húsvéti szokások és népi mesterségek bemutatója, húsvéti ételszentelés, kóstolás, folklórprogramok, állatsimogató, kovácsbemutató szórakoztatja az ünneplőket. A vendégek húsvéti ínyencségek közül válogathatnak. Mindkét nap tojás udvar várja a vendégeket.

Bor | Gasztronómia

VI. Káposztás Étkek Napja   |  
2014. október 4.

Egészséges, ízletes, rengeteg vitamint tartalmaz, színpompás: természetesen a káposzta!

Ezen a napon kondérban rotyog a töltöttkáposzta. Találékony asszonyaink sokféle finomságot tálalnak, természetesen káposztából. Az egész napos rendezvény kicsik és nagyok, öregek és fiatalok felhőtlen szórakozását garantálja!

Szervező:

Demjéni Turisztikai és Borbarát Egyesület

Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!