message

Üzenetküldés

Program kezdete: 2012. június 23.
Program vége: 2012. június 24.


Szent Iván éjjelén átugorják a tüzet a szerelmesek. A bátorság tűzpróbája megerősíti kapcsolatukat, s a néphagyomány szerint örökké tartóvá edzi azt. A tűzugrás előtt és után pedig táncraperdülhetnek mindazok, akik kedvet éreznek hozzá.

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Herényi Virágút   |  
2014. április 26. és 2014. április 27. között
A Herényi Kulturális és Sportegyesület szimbolikus nagyrendezvényévé vált Herényi Virágút, - amely 2012-ben elnyerte a Nyugat-dunántúl Kiemelt Kulturális és Örökségturisztikai Rendezvénye címet - Magyarországon egyedülállóan – kb. 1 km hosszú útvonalon – több mint 30 főként helyi herényi és kámoni virág-és dísznövény kertészet kiállítása-és vására Szombathely herényi városrészében.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Múzeumok éjszakája   |  
2014. június 21.
Fejlámpás kiállítás látogatás szakvezetéssel, játékos feladatokkal Öntésmajorban a Hanság élővilága kiállításon, illetve Lászlómajor, Bemutató Majorságban. A kiállítások megtekintése térítésmentes!

Kulturális örökség

Szent György napi kézműipari vásár   |  
2014. április 26. és 2014. április 27. között
A Szent-György napi országos nagyvásárt a város skanzenjében rendezi meg évről-évre a Vas Megyei Múzeumok Igazgatósága és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A rendezvényre több mint kétszáz kézműves érkezik az ország minden részéről.

Bor | Gasztronómia

IV. Buti Pálinkafesztivál - Magyar gasztronómia ízei és kézműves vásár -   |  
2014. június 21.
2014. június 21-én - immár IV. alkalommal rendezzük meg Buti Pálinkafesztiválunkat, mely reggeltől estig gazdag programot kínál gyermekeknek, fiataloknak, felnőtteknek egyaránt. 
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!