message

Üzenetküldés

Program kezdete: 2016. július 22.
Program vége: 2016. július 31.
Helyszín: Köztársaság út, 7.

Falu a városban - a Váci Forte Fotóklub kiállítása


Bővebb információ:

arcus@dunaweb.hu

+36 27 300 764

http://www.arcuskiado.hu

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

XIV. Mészkőember Hegyi Időfutam Verseny - Légrádi Béla emlékverseny   |  
2017. április 9.
Évek óta több százan állnak rajthoz Gombáson, hogy a Naszály hegy kicsinyke, de a mi szívünkhöz nagyon közel álló szerpentinjén véres küzdelmet folytassanak a másodpercekért, ezzel kifejezve tiszteletüket Légrádi Béla sporttársunk emléke előtt. Az esemény egész napos rendezvénnyé nőtte ki magát, ahol kicsik, és nagyok egyaránt hódolhatnak az aktív kikapcsolódás örömeinek.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Disznótoros Kolbászfesztivál   |  
2017. október 13. és 2017. október 15. között
2017. október 13-15-ig kerül megrendezésre a budapesti kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Családi programok, folklór műsorok, disznóvágás bemutatók és óriási kolbászvásár várja a látogatókat. A 10 hektáros fesztiválterületen rengeteg kiegészítő program és neves fellépők szórakoztatják a közönséget két színpadon.

Kulturális örökség

Kiszehajtás   |  
2017. április 9.

Télűző-tavaszváró

Nógrád megye közepén, a Cserhát szelíd dombjai között található az a különleges szépségű, természeti értékekben, történelmi emlékekben és néprajzi hagyományokban gazdag aprófalvas vidék, amely a palóc gyökerekből egyveretű térséget alkot.

Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!