A Geszti Ház ajánlásával


Két marék lisztből két egész tojással tésztát gyúrunk, pihentetés után elnyújtjuk.
Az elnyújtott tésztát meg kenjük zsírral, majd enyhén sózzuk, borsozzuk és színes paprikával megszórjuk.
Fél centi szélesen kétszer feltekerjük, majd elvágjuk a tésztát és laza csomót kötünk rá.
Zöldséget és répát kockára vágunk kevés zsíron, vagy olajon megpároljunk ezt követően hozzáadjuk a kockára vágott krumplit sózzuk és kevés színes paprikával ízesítjük majd felöntjük vízzel, teszünk bele egy paradicsomot és zöld paprikát valamint egy kis fej vöröshagymát és egy fél tyúkhúsleves kockát. Fél fövésnél beletesszük az elkészített tésztát majd, készre főzzük. A végén beletesszük az apróra vágott friss zöldpetrezselymet és tálaljuk.
Tekintse meg partnerünk további ajánlatait:
hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Nyári Lovastábor   |  
2014. július 28. és 2014. augusztus 3. között

Nyári lovas táborainkba várunk szeretettel minden kalandvágyó gyermeket, aki szereti a lovakat, a természetet és a vidám programokat!

Még van néhány szabad helyünk!!

Ha szeretné, hogy gyermeke nálunk lovas táborozzon július 28.-tól augusztus 3.-ig, akkor keressen bennünket a következő elérhetőségen:

A természettel való együttélés és a szabadban átélt élmények friss erőt és kreativitást adnak.

Lovardánk több éves múltra tekint vissza, lovaink tapasztalt, megbízható társak mind karámban, mind terepen.

Célunk a lovaglás, mint szabadidős sporttevékenység népszerűsítése és környezetünk élővilágának megismertetése. Lovasaink oktatása során komplex oktatást nyújtunk, mely magában foglalja a ló megismerésétől és ápolásától kezdve, a terepen való lovaglásig az összes részletet.

Lehetőséget kínálunk a hobbilovaglás és a tereplovaglás elsajátítására. Ugyanakkor fő szempontunk, hogy a hozzánk betérőnek, pozitív élményekben, az oktatás során is kikapcsolódásban legyen része.

A táborozás tartalmazza:
  • napi 2 x 1 óra lovaglás
  • teljes ellátás, bentlakással
  • lovaskocsikázás
  • fogathajtás
  • póni lovaglás
  • kézműves foglalkozások

Ára: Bentlakásos, teljes ellátással: 40.000.- Ft/fő/hét

Természeti értékek | Ökoturizmus

Ladány Nyár 2014   |  
2014. július 5. és 2014. augusztus 16. között
Nyári rendezvénysorozat, Hét héten át-szombati estéken a cváros főterén színes, szórakoztató különböző műfajú és tematikájú esteket kínálunk a helyi, és környékbeli lakosoknak, turistáknak. Operett, táncest, rock, folklór, big band, koncertek, sztárvendégek és a helyi csoportok, szólisták nyári műsorai, sok színes kísérő program, étel-ital minden szombaton este a főtéren.

Kulturális örökség

Matyóföldi Folklórfesztivál   |  
2014. augusztus 1. és 2014. augusztus 3. között
A rendezvény pénteken délután nyitja kapuit. A Hadas városrészben folymatos kézműves kirakodóvásár várja az érdeklődőket. Színvonalas hazai és külföldi néptáncegyüttesek műsora szórakoztatja a vendégeket egyszerre több helyszínen, párhuzamosan a három nap alatt. Esténként gálaműsor illeve nemzetek táncháza tánctanulással. Vasárnap délután zenés táncos felvonulás (menettánc) indul a Főtértől a Kavicsos-tóig. A rendezvény gálaműsorral záródik valamennyi résztvevő közreműködésével. Bükkaljai Bormustra.

Bor | Gasztronómia

II. Harcsapaprikás Főző Fesztivál   |  
2014. szeptember 6.
Tavaly első alkalommal rendezte meg a tiszacsegei Halászcsárda a harcsapaprikás főző fesztivált, amely olyan sikeresen alakult, hogy a halászléfőző fesztiválhoz hasonlóan ezt a rendezvényt is folytatni kívánják. Főzőverseny, sztár zsűri, sztárfellépők, féláron kapható harcsapaprikás. Kihagyhatatlan!
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!