A Geszti Ház ajánlásával


Két marék lisztből két egész tojással tésztát gyúrunk, pihentetés után elnyújtjuk.
Az elnyújtott tésztát meg kenjük zsírral, majd enyhén sózzuk, borsozzuk és színes paprikával megszórjuk.
Fél centi szélesen kétszer feltekerjük, majd elvágjuk a tésztát és laza csomót kötünk rá.
Zöldséget és répát kockára vágunk kevés zsíron, vagy olajon megpároljunk ezt követően hozzáadjuk a kockára vágott krumplit sózzuk és kevés színes paprikával ízesítjük majd felöntjük vízzel, teszünk bele egy paradicsomot és zöld paprikát valamint egy kis fej vöröshagymát és egy fél tyúkhúsleves kockát. Fél fövésnél beletesszük az elkészített tésztát majd, készre főzzük. A végén beletesszük az apróra vágott friss zöldpetrezselymet és tálaljuk.
Tekintse meg partnerünk további ajánlatait:
hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Lampionúsztatás   |  
2015. augusztus 1. és 2015. augusztus 19. között
5. alkalommal kerül megrendezésre. A vizi sportok szerelmesei hódolhatnak hobbijuknak reggelől kora estig. Sötétedéskor saját készítésű lampinok úsztatása a Hortobágy- Berettyó főcsatorna városi szakaszán. Estétől hajnalig kulturális és gyermekprogramokkal várják ak özönséget.

Természeti értékek | Ökoturizmus

III. Fürdőbál   |  
2015. augusztus 1. és 2015. augusztus 22. között
Berekfürdő az Alföld közepén fekszik, Karcagtól 12 km, Kunmadarastól 6 km távolságra. A hely varázsa azonban nem csak a gyógyvízben rejlik, ugyanis az év folyamán számos rendezvénnyel várják a településre látogató vendéget. Fürdőbál, Fellépő: Kasza Tibi, Habparty

Kulturális örökség

Matyóföldi Folklórfesztivál   |  
2015. augusztus 1. és 2015. augusztus 7. között
Az UNESCO Reprezentatív Listáján és a Hungarikumok Gyűjteményében szereplő Matyó örökség valamint más magyar tájak és meghívott külföldi vendég országok hagyományainak bemutatása látványos kézműves és folklór programokkal
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!