message

Üzenetküldés


A családi gazdaság két szomszédos tanyából és az azt körülvevő 20ha földterületből áll. A teljes területen ökológiai gazdálkodást folyik. A tanyában konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt termelnek és az őshonos állatok helye is ott van. A család külső területein szántóföldi növénytermeléssel foglalkozik. A gazdaság látogatható gyakorló gazdák, oktatási intézmények tanulói (környezetismeret, biológia óra, osztálykirándulás) és egyéni érdeklődők számára. Az elmúlt évektől egyre bővülő létszámú látogató tekinti meg a gazdaságot, melynek népszerűségét jelzi, hogy az idelátogatók között megtalálható neves agrárszakember és egyszerű kisdiák is. Vannak, akik csak vásárlási szándékkal, illetve egy kis természet közeli kikapcsolódásra vágyva töltenek itt több-kevesebb időt, de egyre népszerűbb osztályok számára is egy interaktív szabadnap a természetben.


Bővebb információ:

Héjja Ökofarm

info@bioturista.hu

3662221582, 36305518619

http://bioturista.hu

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Békésszentandrási Vitamin-nap   |  
2017. augusztus 11. és 2017. augusztus 12. között
A Békésszentandrásiak ismét nagyszerű példáját mutatták az összefogásnak: a szerencsére napjainkban egyre fontosabbá váló egészséges életmódot népszerűsítő kétnapos programsorozat immár 11. alkalommal kerül megrendezésre augusztus második hétvégéjén. A Sport- és Vitaminnapok évről-évre egyre színesebb programjai a táplálkozásra való odafigyelés, a rendszeres testmozgás és lelki harmónia fontosságára hívják fel a figyelmet. A meghívott szakemberek előadásaiból hasznos információkhoz juthatunk,”versenyeken” mérhetjük össze erőnlétünket, gyorsaságunkat és megismerkedhetünk új mozgásformákkal, sportágakkal.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Nemzetközi Szőtteskonferencia   |  
2017. augusztus 4. és 2017. augusztus 6. között

Szakmai előadásokkal és szakmai gyakorlatokkal várják a kedves érdeklődőket. itt megismerkedhetnek a szövéssel és a régi technológiákkal.

További információ: http://www.hevesfolkart.hu

Kulturális örökség

XXIII. Hagyományápoló aratónap és kulturális fesztivál   |  
2017. június 30. és 2017. július 2. között
Fogatos kivonúlás az aratás helyszínére 2017. 07. 01.-én. Az aratásban résztvevők megáldása. Kéziaratás bemutatása. Pacsirtafejes kötél készítés, és az Erdélyi keresztszálas kötélkészítés. Keresztrakás, gereblyézés. Mindez versenyszerűen is, közber a fellépő együttesek népdalokat, aratódalokat énekelnek. A verseny után bandaaratás a meghívott vendégeink közreműködésével, Ezután csikós bemutató. Kulturális műsor kint a határban a meghívott csoportok közreműködésével. Fórum: a felkért védnököt válaszadása a jelenlévők kérdésére.Ebben az évben várhatóan a fővédnök: Dr. Áder János Köztársasági elnök úr lesz! Ebéd ugyanitt, majd testvéri beszélgetés és hazautazás!
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!