message

Üzenetküldés


A családi gazdaság két szomszédos tanyából és az azt körülvevő 20ha földterületből áll. A teljes területen ökológiai gazdálkodást folyik. A tanyában konyhakerti zöldséget, gyümölcsöt termelnek és az őshonos állatok helye is ott van. A család külső területein szántóföldi növénytermeléssel foglalkozik. A gazdaság látogatható gyakorló gazdák, oktatási intézmények tanulói (környezetismeret, biológia óra, osztálykirándulás) és egyéni érdeklődők számára. Az elmúlt évektől egyre bővülő létszámú látogató tekinti meg a gazdaságot, melynek népszerűségét jelzi, hogy az idelátogatók között megtalálható neves agrárszakember és egyszerű kisdiák is. Vannak, akik csak vásárlási szándékkal, illetve egy kis természet közeli kikapcsolódásra vágyva töltenek itt több-kevesebb időt, de egyre népszerűbb osztályok számára is egy interaktív szabadnap a természetben.


Bővebb információ:

Héjja Ökofarm

info@bioturista.hu

3662221582, 36305518619

http://bioturista.hu

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

VII. Kéktó Fesztivál   |  
2016. június 24. és 2016. június 26. között
Gazdag színpadi és lovasprogramokkal, lovasbemutatókkal tarkított rendezvény. Nemzeti kincsünk a Furioso-North Star lófajta és a helyi Hungarikumunk Hódmezővásárhelyi tájfajta ló ünnepe.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Szegvári Kulturális Hét   |  
2016. június 20. és 2016. június 25. között
Egyhetes ingyenes kulturális programsorozat a szegvári kastély területén reggeltől éjszakáig, mely több szálon fut.
Minden délután ismeretterjesztő előadások, minden este szórakoztató programok.

Kulturális örökség

Szent Márton nap   |  
2016. november 12.
A jeles naphoz kapcsolódó népszokások, népi játékok, Márton napi libator,újbor kóstolás
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!