message

Üzenetküldés


A Hardi Csárda és Hotel várja kedves vendégeit Nyírbátorban a Debreceni úton. Vállaljuk családi rendezvények, születésnapok, névnapok, eljegyzések, esküvők lebonyolítását, maximum 50 főig. Szálló vendégeink 15 %- engedménnyel vehetik igénybe a wellness fürdő szolgáltatásait. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket,  jelenleg az alábbi kártyákat tudjuk szolgáltatás céljából elfogadni:
 
4300. Nyírbátor, Debreceni út 66.
06-42-282-310
E-mail: hardiattila1@t-online.hu
http://www.hardicsarda.hu/index.html


Bővebb információ:

Hardi Attila Üzletvezető

hardiattila1@t-online.hu

36302297618

http://www.hardicsarda.hu/index.html

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

XIX.Bogácsi Fürdőfesztivál   |  
2017. augusztus 12.
A Fürdőfesztivál elsősorban a "partizást" jelenti a fiataloknak, de valamennyi korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást. Ilyenkor választják meg a fürdő szépét, de a nemek közti egyensúly megteremtése érdekében levadásszák a "macsókat" is.

Természeti értékek | Ökoturizmus

XV. Nyíregyházi Huszártalálkozó   |  
2017. augusztus 26. és 2017. augusztus 27. között
A kétévente megrendezésre kerülő hagyományőrző programon lovashuszárok felvonulása, katonai és tűzoltóbemutató illetve egyéb, a huszársággal kapcsolatos érdekességek várják a látogatók.

Kulturális örökség

Kenyérünnep   |  
2017. augusztus 20.
Az újkenyér ünnepén az érdeklődők megismerhetik a gabona útját az aratástól a kenyérsütésig. További információ: http://www.muzeumfalu.hu
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!