message

Üzenetküldés


A Kiskunsági Hagyományőrző, Kézműves és Turisztikai Egyesület tagjai jegyezték le a régi receptet, melynek alapján készül a KISKUNSÁGI MANGALICA KOLBÁSZ. Termékünk nem csak Magyarországon, de külföldön is elismert - a Slow Food Biodiverzitásért Világalapítvány prezidiuma -./prezídium=oltalom/.

Az Egyesület által szervezett ÖKOTÚRA útvonalon a gazdáknál közvetlenül is kóstolhatják a vendégek az ízletes különlegességet, valamint a tartási környezetben láthatja a vendég a nyugodt állatokat.Bővebb információ:

Kiskunsági Hagyományőrző Kézműves és Turisztikai Egyesület

36203862522

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Túra a Rákosivipera-védelmi és Oktató Központhoz   |  
2016. szeptember 17.
A látogatók végigsétálnak a tanösvényen, ahol, bepillanthatnak egy vizes, egy erdei- és egy réti életközösségbe. A szabadtéri terráriumban bemutatásra kerülnek a területre jellemző gyík fajok, valamint a rákosi vipera.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Állatkertek Éjszakája   |  
2016. augusztus 26.
2016. augusztus 26-án Állatkertek éjszakája. "Látványos etetés", naplemente az állatkertben.

Kulturális örökség

Falvak Éjszakája   |  
2016. május 28. és 2016. május 29. között
Kulturális, hagyományőrzős- nosztalgiázós, „sokadalom van a mi utcánkban!”-dínom-dánomozós, „Mint a mókus fenn a fán”-kisdobos/úttörő-emléktárgyazós, sakk-és pingpongversenyezős, régifotó-nézegetős, retroikarusonfalvaközöttutazgatós, helyi termelő-bemutatkozós, helyi termék-kóstolgatós,bionapozós, kunIQm- helytörténeti vetélkedős, nem nagy KUNszt- gyerekrajzversenyzős, kézműveskedős, templomlátogatós, csillagvizsgálós, házi bor- és pálinkamustrás, futóversenyes, birkózóbemutós, focizós, éjszakai gyalogtúrázós, élőzenés népRáncos bocskoros táncházas, autós- és kertmozizós, retro diszkós hagyományteremtő vidám nap a három ősi kun település, Jakabszállás, Fülöpjakab és Kunszállás szervezésében. KunFülöpJakabSZállás- szimBIOzisban a hagyományokkal!
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!