message

Üzenetküldés


Természetszerető, hagyománytisztelő családok találkozásából épül-szépül az Ökogazdaság és Tanyamúzeum. A Kiskunsági Nemzeti Park lüktető szíve a gazdaság és környéke, vadvirágos, gyógyfüves rétek, galagonyától izzó árokpartok, szabadon legelésző szarvasmarhák, akácligetek és egy varázsos Kunpuszta Templom mellett halad el az idelátogató vendég. A paraszti kultúra ápolását, továbbadását, közel 20 hektáron, az ősi családi gazdaságban négy generáció együtt látja el, lassan két évtizede. Őshonos és alternatív növények termesztését, őshonos állatok tartását mutatjuk be élő, korabeli háttér előtt. A föld javait a saját kézzel újjáépített és karban tartott kívülfűtős búboskemencében és a konyhai csikótűzhelyen készítjük el.


Bővebb információ:

-

olga.rendek@gmail.com

(+36 76) 710 962, (+36 20) 386 2522

http://www.okomuzeum.hu

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Túra a Rákosivipera-védelmi és Oktató Központhoz   |  
2016. szeptember 17.
A látogatók végigsétálnak a tanösvényen, ahol, bepillanthatnak egy vizes, egy erdei- és egy réti életközösségbe. A szabadtéri terráriumban bemutatásra kerülnek a területre jellemző gyík fajok, valamint a rákosi vipera.

Természeti értékek | Ökoturizmus

83. Hírös Hét Fesztivál   |  
2016. augusztus 19. és 2016. augusztus 27. között
Kecskemét neves fesztiválja. Egy héten át tartó színes programkínálat várja az érdeklődőket.

Kulturális örökség

HMFEST Hadikultúra és Military Fesztivál   |  
2016. június 3. és 2016. június 5. között
A harckocsigyártás 100 éves évfordulója (1916-2016) alkalmából és a magyar honvédelem napja tiszteletéreMilitary gyermeknappal egybekötött látványos, új elemekkel teletűzdelt hagyományőrzőkatonai parádét szervezünk ismét.A Parádén újra bemutatkozik 1000 év magyar hadviselése, de nem maradnak el a sport és szórakoztatóprogramok, koncertek, sőt ez évtől kialakításra kerül az egyre dinamikusabban fejlőd úgynevezettE-sport barak is, ahol kipróbálhatják magukat a WOT fanatikusok is.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!