message

Üzenetküldés


Az étterem festői környezete a magyar Alföld romantikus hangulatát idézi. Az Új Tanyacsárda területe és létesítményeinek adottsága alapján alkalmas a nagyobb létszámú csoportok fogadására, egész napos rendezvények megszervezésére.


Bővebb információ:

-

tanyacsarda@tanyacsarda.hu

76/356-250

http://www.tanyacsarda.hu/

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató   |  
2016. július 30. és 2016. július 31. között
A kecskeméti Repülőnap több mint légi show: nemcsak az égbolt, hanem a földi helyszín, a légibázis is megtelik rengeteg látnivalóval, s a rendezvényen kiemelt szerepet kapnak a külföldi légierők, a Magyar Honvédség alakulatai, katonai hagyományőrzők és a katonai repülés civil követőit is.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Csemői Falunap - Virágünnep   |  
2016. július 1. és 2016. július 2. között
Utasi Tibor futball emléktorna, főzőverseny, zenés műsorok, különböző kézműves és gyerekprogramok várják az érdeklődőket.
Fellépők: Maksa Zoltán, Horváth Charlie, Bikini koncert.

Kulturális örökség

8. Lecsófesztivál   |  
2016. július 16.
Idén is megrendezésre kerül, immáron 8. alkalommal a Nyársapáti Lecsófesztivál. A lecsófőző verseny mellett zenés műsorok, különböző kézműves- és gyerek programok várják az oda kilátogatókat.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!