message

Üzenetküldés


Az étterem festői környezete a magyar Alföld romantikus hangulatát idézi. Az Új Tanyacsárda területe és létesítményeinek adottsága alapján alkalmas a nagyobb létszámú csoportok fogadására, egész napos rendezvények megszervezésére.


Bővebb információ:

-

tanyacsarda@tanyacsarda.hu

76/356-250

http://www.tanyacsarda.hu/

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Tour de Velencei-tó   |  
2017. május 19. és 2017. május 21. között
Részletek hamarosan!

Természeti értékek | Ökoturizmus

Európai Kőfaragó Fesztivál   |  
2017. május 19. és 2017. május 21. között
Európai kőfaragó fesztivál. Téma: Szecesszió és A Puszta (flóra-fauna, hagyományok)

Kulturális örökség

Hagyományőrző Civil Nap   |  
2017. április 29.

kiállítások, hagyományőrző programok, népművészeti vásár, kézművesség gyermekeknek

A RÓNA Dél-hevesi Kulturális Fesztivál keretében megrendezésre kerülő Hagyományőrző Civil Napon a mesterek és tanítványok együtt munkálkodnak a helyi értékek megőrzéséért. A rendezvény a Terítékbemutató kiállítás megnyitásával kezdődik, ahol az asztalon hevesi szőttes, az edényekben helyi étkek várják az érdeklődőket. 

A "Mester és tanítvány" program keretében a kézművességet a mesterek a gyermekekkel együtt mutatják be.. A hevesihelyi piac mi más nevet kaphatott volna, mint a "Marci piac", ahol a kosarakban helyi termékek várják, hogy gazdára találjanak. A Paprika só...-ban pedig a város nótaszerzőjének, Hevesi Józsefnek a nótáira emlékezhetünk. A rendezvényt kicsiknek és nagyoknak szóló Táncház zárja!

Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!