message

Üzenetküldés


Az étterem festői környezete a magyar Alföld romantikus hangulatát idézi. Az Új Tanyacsárda területe és létesítményeinek adottsága alapján alkalmas a nagyobb létszámú csoportok fogadására, egész napos rendezvények megszervezésére.


Bővebb információ:

-

tanyacsarda@tanyacsarda.hu

76/356-250

http://www.tanyacsarda.hu/

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató   |  
2016. július 30. és 2016. július 31. között
A kecskeméti Repülőnap több mint légi show: nemcsak az égbolt, hanem a földi helyszín, a légibázis is megtelik rengeteg látnivalóval, s a rendezvényen kiemelt szerepet kapnak a külföldi légierők, a Magyar Honvédség alakulatai, katonai hagyományőrzők és a katonai repülés civil követőit is.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Állatok Világnapja   |  
2016. október 2.
Az Állatok világnapja egész évre azt üzeni, hogy éljünk harmóniában a minket körülvevő élőlényekkel és a természettel. Érdemes ellátogatni a Kecskeméti vadasparkokba október 2-án, hogy feltöltődjünk azokkal az élményekkel, amelyeket csak az állatok adhatnak nekünk.

Kulturális örökség

IV. Helyi Termék Ünnep   |  
2016. május 7. és 2016. május 8. között
Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Helyi Termék Ünnepet szervez immáron negyedik alkalommal. Kézműves- és termelői vásár, népművészeti bemutató és gyermekprogramok várják az érdeklődőket május 7-8 között Kecskemét Főterén.

A Kecskemét főterén megrendezendő, IV. Helyi Termék Ünnep néven regisztrált gasztronómiai eseményünk kiérdemelte a Magyar Fesztivál Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt. közös szakmai értékelése alapján a Gasztroélmények Éve 2016. ajánlását, a Magyar Turizmus Zrt. eseménynaptárában is szerepel.

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület május 7-8-án rendezi meg Kecskemét főterén a IV. Helyi Termék Ünnepet és a Bács-Kiskun Megyei Értékek Napját.
Hagyományőrző programok, finom falatok, fülbemászó muzsikaszó várja az érdeklődőket. Néptánc együttesek, tánccsoportok, citerazenekarok, népi játékok, könnyűzenei koncertek, bábműsor, népmese, íjászat, lovaskocsikázás, népi kismesterségek bemutatója, ingyenes kézműves foglalkozások, állatsimogató garantálja minden korosztály részére a kellemes időtöltést. A rendezvényen fellép többek között a Sárfehér Néptáncegyüttes, az Univer Tánczos Péter Népzenei Egyesület, a Szentkirályi Tánccsoport, a Kurázsi Táncműhely, a Mátyás Király Citerazenekar, Fejős Jenő, ezüstkoszorús nótaénekes, péntek este a Tárkány Művek, vasárnap a Minnestrone Band ad interaktív koncertet.

Tájjellegű ételek kóstolója és helyi termelők alapanyagaiból készült étkek büféje kínál ízletes falatokat. Kürtöskalács, kemencés bukta és lepény is megtalálható lesz a vásárunkon.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!