message

Üzenetküldés


Az étterem festői környezete a magyar Alföld romantikus hangulatát idézi. Az Új Tanyacsárda területe és létesítményeinek adottsága alapján alkalmas a nagyobb létszámú csoportok fogadására, egész napos rendezvények megszervezésére.


Bővebb információ:

-

tanyacsarda@tanyacsarda.hu

76/356-250

http://www.tanyacsarda.hu/

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

VII. Tourex Spa Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Országos Természetgyógyász Napok   |  
2016. november 19. és 2016. november 20. között
Rendezvényünkön helyet kapnak gyógyfürdők, gyógyszállók és egyéb wellness szolgáltatók. Kiváló szakemberek állnak a látogatók rendelkezésére; természetgyógyászok, kineziológus, gyógynövény szakértő, grafológus, gyermekrajz elemző, asztrológus, számmisztikus, állapotfelmérők, csontkovács, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, reflexológus A rendezvényt előadássorozat is színesíti. A meghívott szakemberek tájékoztatják az érdeklődőket a kiállítás témájához kapcsolódó legfrissebb információkról. Előadás sorozatot minden korosztály számára ajánljuk. Programok széles választékából válogathatnak látogatóink, pl.: jóga, masszázs, meditációs technikák, termékbemutatók és bio élelmiszerek kostoltatása. Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Adventi vásár   |  
2016. november 26. és 2016. december 23. között
A Téli Fesztivál részét képezi az elmaradhatatlan karácsonyi vásár, ahol a város lakosai és az oda érkező vendégek kézműves kiállítók igényes termékeit vásárolhatják meg. A gasztronómiai különlegességek kedvelői pedig kedvükre csemegézhetnek a kitelepülő vendéglátó egységek standjainál.

Kulturális örökség

Kaláka Vasárnap – Gazdanap   |  
2016. október 16.
Egy évtizedre visszanyúló, folyamatosan fejlődő programunk a Gazdanap. Az ócsai és környékbeli gazdálkodók mutatják be és árusítják terményeiket. Ha eljönnek hozzánk, a gazdák termékkóstolóval várják Önöket. Kemencében sült, őszi finomságokat kóstolhatnak. A nap során térségünk kézművesei bemutatókat tartanak és portékáikat kínálják. Megismerheti a káposzta savanyítás fortélyait. A gyerekeket változatos programok várják. Legnépszerűbb foglalatosság a töklámpás készítése. Évről-évre, egy kiemelt termény köré csoportosítjuk a foglalkozásokat, így bemutatva annak, a hagyományban betöltött szerepét. Népi játszóudvar, állatsimogató és lovas kocsikázás várja a családokat. A vendégeket hagyományőrző fellépőink szórakoztatják. Aki ebben a sok-sok tevékenységben megfárad, a Tájház együttes kiállításaiban szemlélődhet. Várjuk Önöket szeretettel!
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!