hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Téli túra a Biodiverzitás Védelmének Világnapján   |  
2016. december 10. és 2016. december 29. között
Gyalogos túra, kb. 12 km Túra időtartama: 6 óra -térítésmentes ..............................................................................................................

Természeti értékek | Ökoturizmus

A világon egyedüli – Balneológiai és helytörténeti tárlat   |  
2016. december 10. és 2015. október 3. között
Állandó kiállítás
A világon egyedüli – Balneológiai és helytörténeti tárlat
Nyitva tartás: hétfő-szombat 9:00 -17:00

Kulturális örökség

Történelmi Lovasjátékok bemutató - középkori lakomák   |  
és 2016. január 1. között
A Magyarországon és Európa szerte nagy hírnévnek örvendő sümegi Történelmi Lovasjátékok helyszínéül a Történelmi Élményparkban elhelyezkedő középkori hangulatot varázsoló Történelmi Rendezvénycsarnok szolgál. Magyarországon az újkorban elsőként nálunk elevenedett meg a középkort megidéző lovasjáték, amelynek részeként spanyol lovas karusszel bemutatót és ügyességi fegyverbemutatóval valamint lovas gyalogos bajvívással fűszerezett lovagi tornát is láthat a kedves közönség. A középkori hangulatot a környezeti elemeken túl szereplőink jelmezei és a zenei aláfestés egyaránt hűen tükrözi. Az este megkoronázásaként programunk után hangulatos Nagy Lovagtermünkben fogyaszthatják el vendégeink a kornak megfelelő formában, az ízekben gazdag jellegzetes zamatú középkori lakomát. A nyári főszezonban (július 15. és augusztus 20. között) keddtől szombatig naponta megrendezésre kerül az esemény.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!