hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Őrségi Lepkekaland   |  
2016. február 14. és 2016. július 22. között
Egy tartalmas hétvége a lepkék csodálatos világában.Töltsön egy izgalmas hétvégét a lepkék csodálatos világában! Az érdeklődők tapasztalt lepkészek által vezetett túrákon ismerkedhetnek meg a lepkék életével és természetvédelmi helyzetével.A vállalkozó kedvűek lepkehálót is kapnak a kezükbe és saját maguk vadászhatnak a gyors röptű rovarokra. Naplemente után pedig a pityerszeri skanzen idillikus környezetében folytatódik a program az éjszakai lepkék megfigyelésével. Napközben a családokat természetismereti foglalkozások és játszóház várja.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Pünkösdölő Pityerszeren   |  
2016. február 14. és 2016. május 15. között
Autentikus őrségi tavaszi kikapcsolódás, színes programokkal.Helyi termelők, és kézművesek kirakodó vására.
"Kincskereső játék" kicsiknek és nagyoknak.
Pünkösdi kalács sütés.
Tökmagolajütés.
Az Műemlékegyüttes bemutatása szakvezetéssel.
Pünkösdi túra szerről-szerre.
Eurázsiai lovak megtekintése szakvezetéssel. Kultúrális programok.

Kulturális örökség

Pityerszeri Húsvétváró   |  
2016. február 14. és 2016. március 26. között
Hangulatos készülődés a húsvéti ünnepekre kicsiknek és nagyoknak.Helyi termelők, és kézművesek kirakodó vására."Kincskereső játék" kicsiknek és nagyoknak.Húsvéti kalács sütés.Tökmagolajütés. Műemlékegyüttes bemutatása szakvezetéssel.Húsvétit túra szerről-szerre.Eurázsiai lovak megtekintése szakvezetéssel.A rendezvény az Őrségi Népi Műemlékegyüttesbe megváltott belépőjeggyel látogatható.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!