hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Ha augusztus és szeptember hónapba foglal szállást 4 fő-től 5 éjszaka esetén plusz 1 éjszakát ajándékbe adunk. Az ár tartalmazza az idegen forgalmi adót is. Érvényes augusztus 1-től - szeptember 30-ig eltöltött éjszakákra.
Irányár: 4 165 Ft
Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Bio Sütőtök Nap   |  
2015. augusztus 4. és 2015. október 18. között
Tök faragás kicsiknek és nagyoknak, bio sütőtökös csemegék, édességek kóstolása a Krisna Völgyben, a Bio Sütőtök Nap alkalmából

Természeti értékek | Ökoturizmus

Nagypáli Napkorona Fesztivál és III. Nemzetközi Hőlégballon találkozó   |  
2015. augusztus 4. és 2015. augusztus 14. között
Nagypáli Zala megyei község, amely kétszeres Napkorona Bajnok lett az elmúlt években, így a hagyományosan megtartott fesztiválja erről kapta a nevét. A háromnapos fesztivál alatt több ezer résztvevő kíváncsi a különböző programokra, így a község élete is felpezsdül ezen a hétvégén. Sokszínű programkínálattal rendelkezik. Idei évben olyan híres zenei fellépők lesznek, mint a Csík zenekar, Vastag Csaba és Fenyő Miklós . A zenék mellett helyet kap a helyi termékek bemutatója és vására, vagy a megújuló energiák nepszerűsítését szolgáló energetikai konferencia. A három nap folyamán 5 külföldi ország részvételével sor kerül a III. Nemzetközi Hőlégballonos Találkozóra is, amelyen hőlégballonok felszállására kerül sor. Aki inkább képzőművészetre vágyik,számukra a Közösségi Házban különböző kiállítások, tárlatok tekinthetők meg. Nagypáli minden érdeklődőt szeretettel fogad. Úgy vélük hogy" e szép zalai táj változatossága, formája, színei, hangulata, valamint a lakók vendégszeretete és kedvessége az idelátogató vendégek számára örök élményt nyújt.

Kulturális örökség

Szent Mihály Napi Forgatag   |  
2015. augusztus 4. és 2015. október 2. között
A Szent Mihály Napi Forgatag rendezvényt két évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára, mivel úgy érezzük, hogy napjainkban ismét felértékelődött a magyar népi kultúra hiteles ábrázolásának és bemutatásának igénye. Ezen elhatározásból szervezzük meg rendezvényünket, így szeretnénk Bük és a felső-Répce mente, valamint a Rábaköz paraszti életének bemutatója lenni és évről évre egy ebben az időpontban fontos jeles napot bemutatni. A legfiatalabb korosztály számára olyan programokat biztosítsunk, melyeken keresztül játékos, interaktív formában ismerkedhetnek meg a népi hagyományokkal. Arra törekszünk, hogy rendezvényünkkel hagyományt teremtsünk, és hiteles képet adjunk az ide látogató külföldi vendégeknek a magyar kultúra sokszínűségéből, eleink szokásainak szépségéből, valamint forgatagon keresztül igyekszünk keresztmetszetet adni Vas Megye jelenlegi néptánc életéből és bemutatni a nyugati országrész színes múltját. A Szent Mihály-napi Forgatag fő célja, a népi hagyományok ápolása, bemutatása, közelebb hozása a fiatalabb generációk számára.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!