hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Bio Sütőtök Nap   |  
2015. május 24. és 2015. október 18. között
Tök faragás kicsiknek és nagyoknak, bio sütőtökös csemegék, édességek kóstolása a Krisna Völgyben, a Bio Sütőtök Nap alkalmából

Természeti értékek | Ökoturizmus

Nagypáli Napkorona Fesztivál és III. Nemzetközi Hőlégballon találkozó   |  
2015. május 24. és 2015. augusztus 14. között
Nagypáli Zala megyei község, amely kétszeres Napkorona Bajnok lett az elmúlt években, így a hagyományosan megtartott fesztiválja erről kapta a nevét. A háromnapos fesztivál alatt több ezer résztvevő kíváncsi a különböző programokra, így a község élete is felpezsdül ezen a hétvégén. Sokszínű programkínálattal rendelkezik. Idei évben olyan híres zenei fellépők lesznek, mint a Csík zenekar, Vastag Csaba és Fenyő Miklós . A zenék mellett helyet kap a helyi termékek bemutatója és vására, vagy a megújuló energiák nepszerűsítését szolgáló energetikai konferencia. A három nap folyamán 5 külföldi ország részvételével sor kerül a III. Nemzetközi Hőlégballonos Találkozóra is, amelyen hőlégballonok felszállására kerül sor. Aki inkább képzőművészetre vágyik,számukra a Közösségi Házban különböző kiállítások, tárlatok tekinthetők meg. Nagypáli minden érdeklődőt szeretettel fogad. Úgy vélük hogy" e szép zalai táj változatossága, formája, színei, hangulata, valamint a lakók vendégszeretete és kedvessége az idelátogató vendégek számára örök élményt nyújt.

Kulturális örökség

Misefai Parasztolimpia   |  
2015. május 24. és 2015. augusztus 1. között
Több mint 10 éves múltra teint vissza a parasztolimpia amely egyik fő száma a misefai falunapnak. Közép-zala településeiről 8 fős csapatok mókás ügyességi virtus vetélkedője. A versenyszámok alapját a régi paraszti élethez köthető nyári mezőgazdasági és egyéb munkák adják, pl. szénahordás, favágás csak egy kicsit másképp.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!