hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Az ősz gyógyító növényei – a 65 éve védett Uzsai csarabos erdő TT területén   |  
2016. május 31. és 2016. szeptember 17. között
Gyalogos túra, kb. 7 km Túra időtartama: 4 óra – térítésmentes. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunka túrára!

Természeti értékek | Ökoturizmus

Operett estek – az Operett Színház sztárjaival   |  
2016. május 31. és 2016. május 16. között
MÁJUS, JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS, SZEPTEMBER 20 óra Operett estek – az Operett Színház sztárjaival Belépőjegyek: 3.500 Ft Jegyek válthatók: Tourinform iroda Hévíz, Fontana Filmszínház, Városi Könyvtár

Kulturális örökség

Történelmi Lovasjátékok bemutató - középkori lakomák   |  
és 2016. január 1. között
A Magyarországon és Európa szerte nagy hírnévnek örvendő sümegi Történelmi Lovasjátékok helyszínéül a Történelmi Élményparkban elhelyezkedő középkori hangulatot varázsoló Történelmi Rendezvénycsarnok szolgál. Magyarországon az újkorban elsőként nálunk elevenedett meg a középkort megidéző lovasjáték, amelynek részeként spanyol lovas karusszel bemutatót és ügyességi fegyverbemutatóval valamint lovas gyalogos bajvívással fűszerezett lovagi tornát is láthat a kedves közönség. A középkori hangulatot a környezeti elemeken túl szereplőink jelmezei és a zenei aláfestés egyaránt hűen tükrözi. Az este megkoronázásaként programunk után hangulatos Nagy Lovagtermünkben fogyaszthatják el vendégeink a kornak megfelelő formában, az ízekben gazdag jellegzetes zamatú középkori lakomát. A nyári főszezonban (július 15. és augusztus 20. között) keddtől szombatig naponta megrendezésre kerül az esemény.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!