hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Ha augusztus és szeptember hónapba foglal szállást 4 fő-től 5 éjszaka esetén plusz 1 éjszakát ajándékbe adunk. Az ár tartalmazza az idegen forgalmi adót is. Érvényes augusztus 1-től - szeptember 30-ig eltöltött éjszakákra.
Irányár: 4 165 Ft
Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Bio Sütőtök Nap   |  
2015. szeptember 2. és 2015. október 18. között
Tök faragás kicsiknek és nagyoknak, bio sütőtökös csemegék, édességek kóstolása a Krisna Völgyben, a Bio Sütőtök Nap alkalmából

Természeti értékek | Ökoturizmus

Hegyháti Nagy Toborzó   |  
2015. szeptember 2. és 2015. november 7. között
A Hegyháti Nagy Toborzó – Bári Balogh Emléknap évről –évre a helyi értékek számbavételét és a kulturális piac működtetését szolgálja. A rendezvény célja: a Hegyhát kulturális vonzerőinek újszerű, komplex bemutatása egységes arculatban, kiegészülve más tájegységek alkotóival, előadóival. A hatodik alkalommal életre hívott program megerősítette a térség kis csoportjaiban, közösségeiben „dolgozók” hasznosságtudatát, társadalmi elismertségét, segítette a generációk összefogását. Az együttműködések erősítették a program szereplőinek toleranciáját, szolidaritását. A különböző társadalmi összetételű településekről érkezők közösség fejlesztői tapasztalataikat, rendezvényszervezéssel kapcsolatos ismereteiket is bővíthették a”sikeres” rendezvény a Hegyháti Nagy Toborzó megvalósítása érdekében. A program műfaji sokszínűsége kiváló szórakozási lehetőség az érdeklődő közönség számára.

Kulturális örökség

Szent Mihály Napi Forgatag   |  
2015. szeptember 2. és 2015. október 2. között
A Szent Mihály Napi Forgatag rendezvényt két évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára, mivel úgy érezzük, hogy napjainkban ismét felértékelődött a magyar népi kultúra hiteles ábrázolásának és bemutatásának igénye. Ezen elhatározásból szervezzük meg rendezvényünket, így szeretnénk Bük és a felső-Répce mente, valamint a Rábaköz paraszti életének bemutatója lenni és évről évre egy ebben az időpontban fontos jeles napot bemutatni. A legfiatalabb korosztály számára olyan programokat biztosítsunk, melyeken keresztül játékos, interaktív formában ismerkedhetnek meg a népi hagyományokkal. Arra törekszünk, hogy rendezvényünkkel hagyományt teremtsünk, és hiteles képet adjunk az ide látogató külföldi vendégeknek a magyar kultúra sokszínűségéből, eleink szokásainak szépségéből, valamint forgatagon keresztül igyekszünk keresztmetszetet adni Vas Megye jelenlegi néptánc életéből és bemutatni a nyugati országrész színes múltját. A Szent Mihály-napi Forgatag fő célja, a népi hagyományok ápolása, bemutatása, közelebb hozása a fiatalabb generációk számára.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!