hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

Bazsarózsa túra   |  
2014. április 26.

Országos kitekintésben is jelentős botanikai értéket őriz a 100 hektáron elterülő Nagy-mező, Arany-hegy Természetvédelmi Terület. A egykori gyümölcsösök, legelők, ritkás erdőfoltok védett növények sokaságának jelentenek élőhelyet napjainkban. A világon már csak hazánkban találkozhatunk a fokozottan védett bánáti bazsarózsa életképes populációival. A túra résztvevői a különleges növény legjelentősebb állományaiban gyönyörködhetnek.

Helyszín, időpont: Hosszúhetény, Vásártér, 10.00 óra,
a túra hossza, időtartama: 5 km, 3-4 óra,
a részvételi díj: 500 Ft/fő.

Természeti értékek | Ökoturizmus

Kulturális Örökség Napja   |  
2014. szeptember 20.
Falusi körséta idegenvezetővel az épített és természeti értékeink bemutatása. Pajtaszínházi kiállítás megnyitó ünnepsége.

Kulturális örökség

VII. Üveges Hétvége a Zengővidéken   |  
2014. július 25. és 2014. július 27. között
Idén a központ Pusztakisfalu lesz, de a többi településen is sok érdekességgel várják a látogatókat. A mai idők technikájával, de a hagyományos kézművességet felidéző szabadtéri bemutatókon lehet megtekinteni az olvadó üveg formázását és átalakulását.

Bor | Gasztronómia

V. Stifolder Fesztivál   |  
2014. június 14.
Apáról fiúra száll a tudás, miként lehet ezt az ízletes fűszeres vastagkolbászt elkészíteni. Ennek hagyományaival ismerkedhetnek meg a rendezvényre érkezők.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!