hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Kiemelt ajánlatok

Üres felület

Üres felület

Üres felület

 

Aktív turizmus

XIX.Bogácsi Fürdőfesztivál   |  
2017. június 29. és 2017. augusztus 12. között
A Fürdőfesztivál elsősorban a "partizást" jelenti a fiataloknak, de valamennyi korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást. Ilyenkor választják meg a fürdő szépét, de a nemek közti egyensúly megteremtése érdekében levadásszák a "macsókat" is.

Természeti értékek | Ökoturizmus

XXII. HÍDVERŐ NAPOK   |  
2017. június 29. és 2017. július 1. között
A Hídverő Társulás közös rendezvénye. 18 település minden évben július első hétvégéjén megrendezi ezt a kulturális eseményt. A rendezvény állandó helyszíne Neszmély. 2017. évben a másik település a felvidéki Izsa.13 felvidéki és 5 anyaországi település fellépői szerepelnek a repertoárban. Szombaton reggel zenés ébresztővel és, mazsorett felvonulással , valamint ünnepélyes megnyitóval kezdődik a rendezvény. Délután, hagyományőrző csoportok lépnek fel. Este a Relis zenekar, Mészáros János Elek és Miller Zoltán műsora lesz. 21.00 órától utcabál a Ströcker Melody zenekarral. 22.00 órakor tüzijáték a holtág közepén és mécsesúsztatás a nagy Dunán. Vasárnap délután különböző programokkal várjuk az érdeklődőket. Este 19.00 órakor Balázs Pali lesz a vendég. Valamint a Magyarock Dalszínház előadását láthatják. Kirakodó vásár is színesíti a programot. A végleges program megtalálható lesz a www.neszmely.hu oldalon.

Kulturális örökség

Palóc Búcsú   |  
2017. június 29. és 2017. július 1. között
A Balassagyarmaton megrendezésre kerülő Palóc búcsú az észak-magyarországi és a dél-szlovákiai palóc vidék egyik legnagyobb népművészeti seregszemléje, folklór eseménye. A búcsúnak már több évtizedes hagyománya van, célja a palócok szeretett patrónája, Szent Anna kultuszának ápolása, a néphagyomány őrzése és az összetartozás érzésének erősítése.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!