Gere Vendégház  |  Berekfürdő  |   |  Visszaigazolással foglalható
Fizetési módok:
message

Üzenetküldés


Berekfürdő a gyógyfürdőjéről híres, gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógyítására. Az apartman a fürdőtől 300 m-re található, közvetlenül a belső tó partján. Zárt udvarban parkolási lehetőség.

Kategória: Nem mínősített
Elfogadott fizetési módok:
  • Helyszínen OTP SZÉP kártya
  • Helyszínen MKB SZÉP kártya
  • Helyszínen K&H SZÉP kártya
Férőhely: 6
Pótágy: 2
Étkeztetés:
  • Önellátás
Parkolás:
  • Parkolási lehetőség a telken
Kis állat bevihető: Nem
Tulajdonos a házban lakik: Nem
A vendégházra ill. környezetre vonatkozó jellemzők:
  • Gyógy vagy termálvíz a közelben
Élelmiszer vásárlási lehetőség: 500 m
Étterem / vendéglő / csárda: 550 m
Település központja: 500 m
Vasútállomás: 2500 m
Buszállomás: 500 m
Kórház: 12000 m
Gyógyszertár: 500 m
Szálláshely, lakrészek leírása: Horgászati lehetőség a külső- és belső tavon. A fürdésen kívül Berekfürdő és Karcag közötti kerékpárút is biztosítja a kikapcsolódást, ami által megtekinthető Karcagon a Kun Emlékhely, Kutató Intézet Arborétuma, Zádor-híd, Üllőlapos határrész növény és állatvilága.
Lakrészek és Árak:
Lakrész Férőhely Árak
Szoba
6( +2 )
  • 2 800 Ft 1 éj/fő/szoba
    elérhető máj 1. és szep 30. között
Gyermekbarát szolgáltatások
A környék turisztikai látnivalói, szabadidős lehetőségek
Vidéki-falusi Aktív turizmushoz kapcsolódó szolgáltatások
Telekommunnikációs elérhetőségek
Szállás elfoglalás: A szállást az érkezés napján 14 órától foglalhatja el a vendég, s a szállást az elutazás napján 10 óráig kell átadnia. Ár tartalmazza: ágynemű, törölköző , szobai és konyhai berendezési tárgyak használatát, energiaköltségeket. Ár nem tartalmazza: Idegenforgalmi Adó mértéke: 400Ft/fő/éj
Idegenforgalmi Adó mentesség: 18 éves korig. Lemondási és fizetési feltételek:

A vendég a szobafoglalást minimum az érkezés előtt 8 nappal írásban lemondhatja. Lemondás esetén a vendég az előgeltől elesik. A szállásadó amennyiben a lefoglalt szállást a vendég részére nem tudja biztosítani , úgy köteles a vendégnek minimum ugyanolyan színvonalú másik szálláshelyet biztosítani az adott településen más szállásadónál 20,000 Ft-nál nagyobb foglalási díj esetén 30% előleg fizetése megrendelést követő 2 napon belül kötelező

Panaszával fordulhat: E-mail: info@falusiturizmus.hu
hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

XXVI. Füzesgyarmati Lovas Napok   |  
2015. július 28. és 2015. augusztus 1. között
A település híres lovas hagyományairól. Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre Németi Judit és családja által szervezett Füzesgyarmati Lovas Napok. A rendezvény célja az utánpótlás nevelése és képzése, a fogatsport népszerűsítése, tömegbázisának szélesítése, hagyományainak megőrzése. Versenyzési lehetőség biztosítása amatőr sportolók számára. A versenyzők a 2 nap alatt díjhajtásban, maraton, és akadályhajtásban mérik össze tudásukat. A fogathajtás mellett díjugrató versenyt is rendeznek, mely egyben megyei bajnokság is. A versenyszámok között lovas torna, fogat-lovastorna és csikós bemutatóval szórakoztatják a nézőket. A gyerekek kipróbálhatják a kézműves egyesület által létre hozott népi játszóteret.

Természeti értékek | Ökoturizmus

III. Fürdőbál   |  
2015. augusztus 22. és 2015. augusztus 23. között
Berekfürdő az Alföld közepén fekszik, Karcagtól 12 km, Kunmadarastól 6 km távolságra. A hely varázsa azonban nem csak a gyógyvízben rejlik, ugyanis az év folyamán számos rendezvénnyel várják a településre látogató vendéget. Fürdőbál, Fellépő: Kasza Tibi, Habparty

Kulturális örökség

Szoboszlói Kutya Vasárnap   |  
2015. július 28. és 2015. október 4. között
Az állatok Világnapján a kutytarók és a kutyabarátok számára rendezett esemény. Egész napos családi rendezvény, amelynek programjai kutyafelvonulás, állatvédő-és állatmentő szervezetek karitatív tevékenységének bemutatása, örökbe fogadható és mentett kutyusokkal való ismerkedés, állatorvosi tanácsadás, kutyakozmetikus, felszerelés- és kellék vásár, valamint szórakoztató produkciók szerepelnek. A rendezvényen díjazásos kutyaszépségversenyt tekinthetnek meg. Emellett kutyatotó, agility-show, rendőrkutya bemutató és gyermekprogramok vának mindenkit.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!