Geszti Ház  |  Kunhegyes  |   |  Visszaigazolással foglalható
Fizetési módok:
message

Üzenetküldés


Kunhegyes 9200 fős település a Nagykunság Észak-keleti peremén fekszik, közel a Tiszához, távol a nagyvárosok és a forgalmas utak zajától. Megközelíthető Budapest-Debrecen 4.sz. főút fegyverneki leágazásától a 34-es úton (13 km). Földjeit hullámzó búzamezők, kukoricatáblák tarkítják. A napraforgó sárga színpompájú sokasága között emelkednek ki őseink elfelejtett üzenetét sugalló titokzatos kunhalmok. A kisváros, mely megtartotta ősi jellegét, élénk kulturális életet él.
Kategória: Nem mínősített
Férőhely: 14
Pótágy: 0
Étkeztetés:
 • Önellátás
Parkolás:
 • Parkolási lehetőség a telken
Kis állat bevihető: Igen
Tulajdonos a házban lakik: Nem
Szálláshely, lakrészek leírása: Vendégszobák   Néprajzi gyűjteménnyel körülvett épületben kialakított 3 db kétágyas és 1 db 3 ágyas fürdőszobás szobák, közös konyhával, étkezővel, hangolatos, rusztikus stílusú tárgyalóval.   Parasztházak A kényelmes, családias búboskemencés és nádfedeles, 3+1 ágyas, összkomfortos parasztházaink történelmi hangulatukkal egész évben várják a nosztalgiázni, kikapcsolódni vágyókat. Az udvaron kerti kemence, nyársaló hely, lengőteke és játszótér is a vendégek rendelkezésére áll.
Lakrészek és Árak:
Lakrész Férőhely Árak
Vendégszoba 1
2
 • 3 000 Ft 1 éj/fő/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Vendégszoba 2
2
 • 3 000 Ft 1 éj/fő/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Vendégszoba 3
2
 • 3 000 Ft 1 éj/fő/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Vendégszoba 4
2
 • 3 000 Ft 1 éj/fő/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Kemencés Parasztház
3
 • 8 000 Ft 1 éj/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Nádas Parasztház
3
 • 8 000 Ft 1 éj/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Gasztronómia
A környék turisztikai látnivalói, szabadidős lehetőségek
Kert
Szállás elfoglalás: A szállást az érkezés napján 14 órától foglalhatja el a vendég, s a szállást az elutazás napján 10 óráig kell átadnia. Ár tartalmazza: ágynemű, törölköző , szobai és konyhai berendezési tárgyak használatát, energiaköltségeket. Ár nem tartalmazza: IFA ( Idegenforgalmi Adót ) Lemondási és fizetési feltételek: A vendég a szobafoglalást minimum az érkezés előtt 8 nappal írásban lemondhatja. Lemondás esetén a vendég az előgeltől elesik. A szállásadó amennyiben a lefoglalt szállást a vendég részére nem tudja biztosítani , úgy köteles a vendégnek minimum ugyanolyan színvonalú másik szálláshelyet biztosítani az adott településen más szállásadónál 20,000 Ft-nál nagyobb foglalási díj esetén 30% előleg fizetése megrendelést követő 2 napon belül kötelező Panaszával fordulhat: E-mail: info@falusiturizmus.hu

Vendégszoba 1

Vendégszoba 2

Vendégszoba 3

Vendégszoba 4

Kemencés Parasztház

Nádas Parasztház

Tekintse meg partnerünk további ajánlatait:
hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Mikulás túra   |  
2014. december 6.
Esemény jellege: nyílt túra
Rendező: Kékes Turista Egyesület
Útvonal: Mátraszentlászló – Mátraalmás – Fekete-tó – Rudolf tanya – Parádsasvár 
Táv: 12,5 km 
Szint: 360 m 
Túravezető: Pinczi György (70-597-6519) 
Találkozó: 8:20 órakor a gyöngyösi autóbusz megállóban

Természeti értékek | Ökoturizmus

Adventi Vásár Cegléden   |  
2014. november 28. és 2014. december 31. között
2014. november 28-tól december 31-ig Cegléden, a Szabadság téren Adventi Kirakodó Vásárt szervez Cegléd Város Önkormányzata. Minden hétvégén élő zenével és igazi adventi mézeskalács illatú hangulattal várnak minden kedves kilátogatót!

Öt hétvégén keresztül élőzenés színpadi produkciókkal, adventi gyertyagyújtással és fedett jégpályával várják az igazi téli hangulatra vágyókat. Lesz póni lovaglás, tűzzsonglőr produkciók, adventi gyertyagyújtás és emellett több tucat kézműves és kereskedő is kitelepül erre az időszakra a megszépült Szabadság térre.

Egy fantasztikus szabadtéri Szilveszterre várják azokat, akiknek még nincsen kész terve, hogy hol búcsúztassa az óévet. Mi élőkoncertekkel és éjfél után frenetikus disco partyval várunk minden kedves kilátogatót.

Nyitvatartás: 
hétfőtől péntekig: 15.00-21.00-ig,
szombat, vasárnap: 09.00-21.00-ig,
december 24-én: 09.00-13.00-ig, 
december 31-én: 10.00-23.00 óráig nyitva tart. 
A vásár bezár: 2014. december 24-26. között. 

Kulturális örökség

Kántálás   |  
2014. december 19.
Fiataltól az idősig szép számmal járjuk a falut kántálni, a régi idősektől összeszedett hagyományőrzésnek megfelelően.

Bor | Gasztronómia

András Havi Disznótoros Napok   |  
2014. november 22. és 2014. november 30. között
Az András nap környéke hagyományosan összefonódott a disznóvágással kapcsolatos „teendőkkel”. A tél megérkeztével a különböző vidékek disznótoros ételei mellett a forralt borok és a finom pálinkák kóstolásának ideje is elérkezik. Ezeket a szép hagyományokat elevenítik fel a témanaphoz csatlakozó falusi vendégasztal szolgáltatók, a szállásadók, a csárdák, vidéki éttermek, borászatok és a pálinkaházak.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!