Geszti Ház  |  Kunhegyes  |   |  Visszaigazolással foglalható
Fizetési módok:
message

Üzenetküldés


Kunhegyes 9200 fős település a Nagykunság Észak-keleti peremén fekszik, közel a Tiszához, távol a nagyvárosok és a forgalmas utak zajától. Megközelíthető Budapest-Debrecen 4.sz. főút fegyverneki leágazásától a 34-es úton (13 km). Földjeit hullámzó búzamezők, kukoricatáblák tarkítják. A napraforgó sárga színpompájú sokasága között emelkednek ki őseink elfelejtett üzenetét sugalló titokzatos kunhalmok. A kisváros, mely megtartotta ősi jellegét, élénk kulturális életet él.
Kategória: Nem mínősített
Férőhely: 14
Pótágy: 0
Kis állat bevihető: Igen
Tulajdonos a házban lakik: Nem
Szálláshely, lakrészek leírása: Vendégszobák   Néprajzi gyűjteménnyel körülvett épületben kialakított 3 db kétágyas és 1 db 3 ágyas fürdőszobás szobák, közös konyhával, étkezővel, hangolatos, rusztikus stílusú tárgyalóval.   Parasztházak A kényelmes, családias búboskemencés és nádfedeles, 3+1 ágyas, összkomfortos parasztházaink történelmi hangulatukkal egész évben várják a nosztalgiázni, kikapcsolódni vágyókat. Az udvaron kerti kemence, nyársaló hely, lengőteke és játszótér is a vendégek rendelkezésére áll.
Lakrészek és Árak:
Lakrész Férőhely Árak
Vendégszoba 1
2
 • 3 000 Ft 1 éj/fő/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Vendégszoba 2
2
 • 3 000 Ft 1 éj/fő/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Vendégszoba 3
2
 • 3 000 Ft 1 éj/fő/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Vendégszoba 4
2
 • 3 000 Ft 1 éj/fő/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Kemencés Parasztház
3
 • 8 000 Ft 1 éj/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Nádas Parasztház
3
 • 8 000 Ft 1 éj/szoba
  elérhető jan 1. és dec 31. között
Gasztronómia
A környék turisztikai látnivalói, szabadidős lehetőségek
Kert
Szállás elfoglalás: A szállást az érkezés napján 14 órától foglalhatja el a vendég, s a szállást az elutazás napján 10 óráig kell átadnia. Ár tartalmazza: ágynemű, törölköző , szobai és konyhai berendezési tárgyak használatát, energiaköltségeket. Ár nem tartalmazza: IFA ( Idegenforgalmi Adót ) Lemondási és fizetési feltételek: A vendég a szobafoglalást minimum az érkezés előtt 8 nappal írásban lemondhatja. Lemondás esetén a vendég az előgeltől elesik. A szállásadó amennyiben a lefoglalt szállást a vendég részére nem tudja biztosítani , úgy köteles a vendégnek minimum ugyanolyan színvonalú másik szálláshelyet biztosítani az adott településen más szállásadónál 20,000 Ft-nál nagyobb foglalási díj esetén 30% előleg fizetése megrendelést követő 2 napon belül kötelező Panaszával fordulhat: E-mail: info@falusiturizmus.hu

Vendégszoba 1

Vendégszoba 2

Vendégszoba 3

Vendégszoba 4

Kemencés Parasztház

Nádas Parasztház

Tekintse meg partnerünk további ajánlatait:
hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Nyári Lovastábor   |  
2014. július 28. és 2014. augusztus 3. között

Nyári lovas táborainkba várunk szeretettel minden kalandvágyó gyermeket, aki szereti a lovakat, a természetet és a vidám programokat!

Még van néhány szabad helyünk!!

Ha szeretné, hogy gyermeke nálunk lovas táborozzon július 28.-tól augusztus 3.-ig, akkor keressen bennünket a következő elérhetőségen:

A természettel való együttélés és a szabadban átélt élmények friss erőt és kreativitást adnak.

Lovardánk több éves múltra tekint vissza, lovaink tapasztalt, megbízható társak mind karámban, mind terepen.

Célunk a lovaglás, mint szabadidős sporttevékenység népszerűsítése és környezetünk élővilágának megismertetése. Lovasaink oktatása során komplex oktatást nyújtunk, mely magában foglalja a ló megismerésétől és ápolásától kezdve, a terepen való lovaglásig az összes részletet.

Lehetőséget kínálunk a hobbilovaglás és a tereplovaglás elsajátítására. Ugyanakkor fő szempontunk, hogy a hozzánk betérőnek, pozitív élményekben, az oktatás során is kikapcsolódásban legyen része.

A táborozás tartalmazza:
 • napi 2 x 1 óra lovaglás
 • teljes ellátás, bentlakással
 • lovaskocsikázás
 • fogathajtás
 • póni lovaglás
 • kézműves foglalkozások

Ára: Bentlakásos, teljes ellátással: 40.000.- Ft/fő/hét

Természeti értékek | Ökoturizmus

Ladány Nyár 2014   |  
2014. július 5. és 2014. augusztus 16. között
Nyári rendezvénysorozat, Hét héten át-szombati estéken a cváros főterén színes, szórakoztató különböző műfajú és tematikájú esteket kínálunk a helyi, és környékbeli lakosoknak, turistáknak. Operett, táncest, rock, folklór, big band, koncertek, sztárvendégek és a helyi csoportok, szólisták nyári műsorai, sok színes kísérő program, étel-ital minden szombaton este a főtéren.

Kulturális örökség

Matyóföldi Folklórfesztivál   |  
2014. augusztus 1. és 2014. augusztus 3. között
A rendezvény pénteken délután nyitja kapuit. A Hadas városrészben folymatos kézműves kirakodóvásár várja az érdeklődőket. Színvonalas hazai és külföldi néptáncegyüttesek műsora szórakoztatja a vendégeket egyszerre több helyszínen, párhuzamosan a három nap alatt. Esténként gálaműsor illeve nemzetek táncháza tánctanulással. Vasárnap délután zenés táncos felvonulás (menettánc) indul a Főtértől a Kavicsos-tóig. A rendezvény gálaműsorral záródik valamennyi résztvevő közreműködésével. Bükkaljai Bormustra.

Bor | Gasztronómia

II. Harcsapaprikás Főző Fesztivál   |  
2014. szeptember 6.
Tavaly első alkalommal rendezte meg a tiszacsegei Halászcsárda a harcsapaprikás főző fesztivált, amely olyan sikeresen alakult, hogy a halászléfőző fesztiválhoz hasonlóan ezt a rendezvényt is folytatni kívánják. Főzőverseny, sztár zsűri, sztárfellépők, féláron kapható harcsapaprikás. Kihagyhatatlan!
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!