message

Üzenetküldés


A Gyöngy-Virág Vendégház Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében a szlovák-magyar határ közelében Gönc városában, a Zemplén hegység lábánál található. Családunk őstermelő gazdálkodással foglalkozik,így többek között termesztünk bodzát, szedret,gönci kajszi barackot, szilvát, málnát, ribizlit. Lekvárjaink, mely a Vendégházunk termékei a frissen szedett saját termesztésű gyümölcsökből készülő lekvárok. 100% gyümölcstartalommal, kevés cukorral, a hagyománynak megfelelő főzési idővel, szabad tűzön készülnek. A lekvár kapható gönci barack, réz üstben főzött szilva, bodzabogyó, málna, kökény, szeder ízben. A lekvárok készítésének szezonjában a nálunk pihenő Vendégek, illetve az érdeklődők megnézhetik, részt vehetnek e folyamatban és gazdasszonyunk házi fortélyait is elleshetik. Vendégházunkban 10 fő kényelmes elszállásolását tudjuk biztosítani. Rendelkezünk két két-ágyas, egy francia ágyas és egy négy -ágyas szobával. Szobáink modern bútorokkal vannak felszerelve,melyben van minibár,és színes tv is. A kényelmet a szobákhoz tartozó zuhanykabinos fürdőszobák is biztosítják.


Bővebb információ:

Csorbáné Sotkó Gyöngyi

gyongyvirag0811@gmail.com

30/606-1955, 46/388-188

www.gyongy-virag-vendeghaz.hu

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

XIX.Bogácsi Fürdőfesztivál   |  
2017. augusztus 12.
A Fürdőfesztivál elsősorban a "partizást" jelenti a fiataloknak, de valamennyi korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást. Ilyenkor választják meg a fürdő szépét, de a nemek közti egyensúly megteremtése érdekében levadásszák a "macsókat" is.

Természeti értékek | Ökoturizmus

XV. Füzéri Várnapok   |  
2017. augusztus 12. és 2017. augusztus 13. között
Történelmi kavalkád, utcabál várja a látogatókat a Füzéri Várnapokon 2017. augusztus 12-13-án. Haditorna bemutatókat, reneszánsz táncokat, íjászbemutatókat, középkori csatajeleneteket tekinthetnek meg az érdeklődők.

Kulturális örökség

Kenyérünnep   |  
2017. augusztus 20.
Az újkenyér ünnepén az érdeklődők megismerhetik a gabona útját az aratástól a kenyérsütésig. További információ: http://www.muzeumfalu.hu
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!