message

Üzenetküldés


Zalaszentgróttól csupán 3 kilométerre, a közút 400 méteres közelségében, mégis a forgalom zajától mentesen várja vendégeit a Lábodi Pince. A szívélyes vendéglátás, melyben itt a vendégnek része van biztosítja, hogy feltöltődve, zamatos borok ízével térhessen haza a látogató a Huszonya hegyről. A házigazda mezőgazdasági vállalkozóként 55 ha-on gazdálkodik. Az OBI bevizsgálása alapján a pincészetnek 5 fajta minőségi bora van, amelyeket kannás kiszerelésben értékesítenek, és borkóstoltatást is kínálnak vendégeiknek. 40 fős csoportok fogadására is alkalmas a pince, mely lovas-kerékpáros pihenőhelyként is működik.


Bővebb információ:

Lábodi Dezső

budailajo@t-online.hu

06-83/361-690, 06-30/214-4659

hand
p
l
s
u
Markerek eltüntetése
-tól -ig

Aktív turizmus

Madarak és fák napi túra Gyenesdiáson   |  
2017. május 6.
Vezetett túra a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szervezésével. Útvonal: Nagy Messzelátó-hegy, Négyszögű-hegy, Vári-völgy. A túra hossza: 13,5 km, időtartam: 5 – 6 óra, szintkülönbség kb. 300 m. Előzetes regisztráció szükséges!

Természeti értékek | Ökoturizmus

Boldog Békeidők Hévíze   |  
2017. április 28. és 2017. május 1. között
Valljuk be, néha mindenki szeretné visszahozni az elmúlt korok hangulatát, a fess ruhákat, a kávézók teraszán eltöltött kellemes perceket, a majális zsibongó színeit. Erre tökéletes alkalom, az ötnapos hévízi fesztivál, mely „Boldog Békeidők Hévíze” címmel kívánja visszahozni a városba a békebeli korok hangulatát. A rendezvényen bárki átélheti az 1867-es kiegyezést követő időszak, az úgynevezett boldog békeidők hangulatát. Neves művészek, előadók, zenekarok műsora szórakoztatja a nagyérdeműt a több napos rendezvény alatt

Kulturális örökség

Húsvéti Vigadalom   |  
2017. április 16. és 2017. április 17. között
Vendégeinkkel együtt elevenítjük fel a Húsvéti népszokásokat. Gyermek, felnőtt egyaránt talál magának szórakozási lehetőséget, hiszen a gyermekprogramokon keresztül a jó hangulatú koncerteken át, egészen a kézműves vásárig, minden terítéken lesz.
Hírlevél

Szeretne folyamatosan értesülni a szálláshelyek aktuális ajánlatairól, akciókról, programokról? Iratkozzon fel hetente megjelenő ingyenes Hírlevelünkre és számos szezonális, valamint egyéb ajánlat közül válogathat!